Doprava zdarma při nákupu nad 2 500 Kč / € 100

Čokoláda s chutí ovoce TANZANIE 75% 1 kg Cacao Barry

Kód: CHD-Q75TAZ-E1-U68
Značka: Cacao Barry
619 Kč
Skladem

Čokoláda TANZANIE 75% 1 kg Cacao Barry je vyrobena pouze z kakaových bobů z jedné oblasti. Čokoláda vyniká svou mimořádnou chutí ovoce a hořkou chutí kakaa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Origin je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné země nebo oblasti. Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou. Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.
Čokoláda má vyváženou chuť mezi kyselou chutí ovoce a hořkou chutí kakaa. Díky čokoládovým bobům z Tanzánie je čokoláda plná ovocných tónů.

Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.
Obsah: 1 kg
Obsah kakaových součástí: 75%
Obsah kakaového másla: 45%
Obsah netučných kakaových součástí: 29%

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota ----------------------------2444 kJ/ 584 kcal
Tuky---------------------------------------------------46,9 g
Z toho nasycené mastné kyseliny-------28,2 g
Sacharidy-------------------------------------------- 25,1 g
Z toho cukry---------------------------------21,6 g
Vláknina---------------------------------------------- 13 g
Bílkoviny-----------------------------------------------8,1 g
Sůl-----------------------------------------------------0,02g
Složení:
Kakaová hmota Tanzanie, cukr, kakaové máslo, přírodní vanilka v prášku.
Může obsahovat stopy mléka.

Cacao Barry

Jako bývalý obchodník s kávou a čajem si rodina Barry v roce 1842 stanovila firemní misi tím, že začala cestovat do Afriky, aby vyhledala a sklidila výběr kakaových bobů a aby je přeměnila v nejjemnější kakaové a čokoládové výrobky. Společnost byla zakoupena podnikatelskou rodinou La carré v roce 1923 a byla katapultována na mezinárodní scénu a dále investovala do kakaových plantáží, továren a komunit v Africe a Jižní Americe.

Hlavní cíl společnosti

Realita změny klimatu - odlesňování, emise uhlíku - je skutečnou hrozbou pro kakaový ekosystém, životy zemědělců a v konečném důsledku chuť kakaa. Jediným způsobem, jak to překonat, je nechat přírodu dělat to, co dělá po miliony let: prosperovat. Obtížná výzva pro lidstvo, která musí usilovat o omezení svého dopadu, aby mohla příroda vzkvétat. My nabízíme čokoládu světové kvality, která neničí naši planetu, ale pomůže nám ji udržovat životaschopnou pro příští generace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a kakaové máslo
Štítky: pralinky, čokoláda, origin čokoláda, cacao barry čokoláda, pecky, čokoládové pecky, čoko chips, hořká čokoláda

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: