Modrý brousek na nože AnySharp
Kód: ANYSHARPSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Představujeme vám produkt, který jsme si zamilovali. Brousky na nože AnySharp jsou jednoduché na používání, bezpečné a hlavně funkční. AnySharp je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších prodejců brousků na nože na světě. Stačí pár tahů a nůž je ostrý jako nový a navíc to opravdu zvládne každý. Díky sací přísavce můžete brousek připevnit na ledničku, nebo obložení kuchyňskou linku. Nabízíme hned v několika barevných provedeních.
Záruka : 10 let, cca 10.000 použití
Materiál : kov a plast
Rozměry : 6 x 6 x 5 cm, 168 g
- odolná kovová konstrukce
- přísavka pro pevné a bezpečné uchycení brousku
- karbid wolframový mechanismus ostření nožů naostří i vroubkované nože
- jen několik tahů a nůž je perfektně nabroušený
- záruka 10 let
Nabrousit nůž pomocí ocílky, nebo brusného kamene, není snadným úkolem a vyžaduje to nemalou míru zručnosti a zkušeností. Díky AnySharp může profesionálních výsledků dosáhnout opravdu každý. Profil ve tvaru písmene "V" za vás udržuje optimální úhel 20°, vy tak vždy dosáhnete perfektního ostří. Několika málo pohyby obnovíte ostří vašeho nože. Vše, co musíte udělat, je 3x až 4x protáhnout ostří nože po celé jeho délce přes diamantem ostřený karbid wolframový mechanismus.
Během ostření nože, se může stát, že ostřím nože zavadíte o tělo brousku. Aby nedošlo k poškození ostří nože, je vrchní část brousku opatřena kvalitním polymerovým krytem.
Brousek AnySharp využívá diamantem ostřený karbid wolframový mechanismus, který obnoví jakékoli ostří nožů vyrobených z oceli, ať už z klasické nerezové, karbonové či tvrzené. Nabrousíte s ním i ocelové nože s antiadhezním teflonovým povrchem. Dokonce, na rozdíl od jiných brousků či ocílek, nabrousí i vroubkované nože (nože na chléb a pečivo).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyně a jídelna |
---|---|
Štítky: | broušení nožů, brousek, profesionální brousek, mechanický brousek nožů, anysharp, sharpener, broušení doma, Broušení vroubkovaných nožů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář