DORUČENÍ DO VÁNOC garantujeme u objednávek vytvořených a zaplacených do 19.12. 12:00 pro ČR a 18.12. 12:00 pro SR

Sada čirých skleněných víček Weck 60 mm - 6 ks

Kód: ACLID60/6
Značka: Weck
99 Kč
Skladem
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Skleněné víčko Weck 60 mm - 6 ks o průměru 60 milimetrů se hodí pro všechny tradiční zavařovací sklenice Weck s vyklápěcím víčkem nebo pro rovné sklenice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skleněné víčko na tradiční zavařovací sklenice Weck. Hodí se na sklenice na vyklopení a na rovné sklenice. To, co nás těší čerstvé v létě, nás může těšit zavařené po celý rok. Stačí vybrat vhodnou velikost sklenice či dózy, k tomu přidat gumičky a svorky a hurá do toho. Vaše lahodné marmelády, chutney, kompoty, džemy, želé, paštiky či jiné dobroty se budou nádherně vyjímat v originálních sklenicích Weck, německé firmy se stoletou tradicí. Báječně se hodí i ke skadování potravin jako jsou luštěniny, těstoviny nebo ořechy.
Sklenice se dají využít bez gumiček i jako formy na pečení nebo vaření.

Rozměr: ∅ 60mm
Víčko je kompatibilní ke sklenicím: 1l ( na juice), 160ml, 140ml, 80ml
Víčka nabízíme v setu 6ks.

Společnost WECK byla založena J.Weckem v Německu již začátkem minulého století. Když tato proslulá firma se stoletou tradicí vyšla na trh s domácí metodou zavařování ve sklenicích, stala se populární nejen v Německu, po Evropě ,ale i v celém světě.

Weck neusíná na vavřínech a neustále se snaží zdokonalovat na poli konzervárenského výzkumu. Specializuje se na všechny problémy a otázky týkající se domácího konzervování, vyvíjí a zdokonaluje metody a inovace s pomocí svých expertů a jejich dlouhodobých zkušeností.

Weck se může pyšnit svou registrovanou ochrannou známkou obchodního názvu Weck a logem jahody.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zavařování a fermentace
Barva: bez barvy (sklo)
Materiál: sklo
Štítky: zavařování weck, skleněné víčko Weck, skleněné víčko Weck ke sklenicím na zavařování, víčka k dozám na zavařování, víčka s jahodou Weck

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: